De viață

Viața simplă nu se construiește!

Viața simplă este ceea rămâne după ce ieși din Matrixul pregătit de alții pentru tine, după ce renunți la gândirea în stereotipuri, după ce renunți la orgolii inutile, superficialitate și la ego-ul pe care l-ai alimentat de-a lungul vremii cu tot felul de filme pe care ți le dădeai pentru a fi cineva, pentru a te autodefinii și a te autoîncadra în limitele standardelor pe care ți le-ai impus singur. Făcând toate acestea, ai uitat un singur lucru, să fii TU! Tu, doar atât, fără alte nimicuri și drame inutile.

“Simplitatea este forma adevăratei măreţii.”, a spus Francesco de Sanctis, un critic și istoric literar italian, întemeietorul criticii moderne italiene. Până și el, un critic, tânjea după simplitate. Subscriem!

Hai, gata cu portia de înțelepciune de dimineață. Mi-au revenit ciorile pe blocul din față, într-o ordine dezorganizată, fac scandal. Le-aș fi dresat dacă aș fi avut timp. Înfine, anunță că vine iarna, sau sărbătorile, fiecare ce așteaptă…

O zi faină!
P.S. Cafeaua o luați de la altul de pe pagină, sigur vă așteaptă acolo o poză mișto și un text trendy, cu flori cu tot! Poftă mare!

Foto: artemariemadeleine.wordpress.com

Fii sociabil, se poartă...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply