Evenimente

GREVĂ CLIMATICĂ GLOBALĂ

Pe lângă faptul că îmi place să-mi aleg cuvintele cu grijă -mă rog, încerc-, se întâmpla uneori ca în urma unei lecturi să întâlnesc cuvinte noi pentru mine sau cuvinte ale căror sensuri nu le știu pe deplin, iar pentru a nu rămâne în întunericul minții inițial, dau și eu un search pe dexonline.ro pentru a mă lumina.

Ei bine, la fel am făcut și astăzi, doar că de aceasta dată, site-ul cu pricina, m-a luminat într-un alt sens, și anume, cei de la dexonline.ro participă astăzi și mâine până la ora 00:00 la greva climatică globală pentru a ne conștientiza pe noi, muritorii de rând, dar și pe factorii cu putere de decizie în țara/lumea asta, cu privire la efectele devastatoare ale încălzirii globale. Ar fi multe de spus în sensul acesta, dar acum doar vă invit să vedeți ce au spus ei referitor la acest subiect.

Pe lângă celelalte aspecte enunțate în “manifest”, ceea ce m-a surprins enorm a fost următoarea informație “Omenirea a ras de pe fața Pământului 60% dintre animalele vertebrate din 1970 și până astăzi.”. Dacă acesta este un fapt, suntem nașpa rău de tot. Cei mai nașpa.

Aș putea spune că Planeta are nevoie de noi, și are nevoie acum, parcă mai mult ca niciodată! Dar în realitate, noi avem nevoie de ea…

Felicitări dexonline.ro, pentru atitudine!

Foto: digi24.ro, Guliver/Getty Images

Fii sociabil, se poartă...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply